My Trans Consult

When Only The Best Is Good Enough

Neem contact op

Over Ons

My Transconsult is een vervoerscommisionaris met meer dan 20 jaar ervaring in samenwerking met zowel multinationals als start-ups. Ons bedrijf zet zich voortdurend in om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van zijn klanten. Of het nu gaat om een eenvoudige brief of om internationale pakketten, wij bieden een oplossing die aangepast is aan al uw vereisten op het gebied van levering.

Onze Diensten

Wij stellen ter beschikking voertuigen met bestuurder ( en begeleider)

Wagens vanaf 1m3 tot en met 20m3 met of zonder laadklep. Voor opdrachten van één dag, één week of van onbepaalde duur.

Logistiek organisatie van uw distributierondes

Wij zetten en of optimaliseren jullie distributie of afhaalrondes al vanaf 5 leveringpunten.

Logistieke dienstverlening

Omdat uw behoeften niet stoppen bij het transport bieden wij u ook een eenvoudige en flexibele logistieke oplossingen op maat van uw projecten.

Consultancy

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector logistiek en transport zetten we onze know-how in dienst van Starters en kmo’s.

Onze voertuigen beschikbaar

We bieden een breed scala aan voertuigen aangepast aan elk type behoefte.

Onze belofte aan de klant

“When Only The Best Is Good Enough”

Ons engagement

Kwaliteitsoptimalisatie en menselijke ontwikkeling
Altijd op zoek naar het beste voor haar klanten, ontwikkelt en investeert MTC in nieuwe technologie, zodat klanten hun aanvragen en vervolgmissies kunnen faciliteren. Tegelijkertijd analyseert MTC regelmatig de benaderingen en het gedrag van zijn chauffeurs om ze beter te optimaliseren. Aangepaste evaluaties worden regelmatig uitgevoerd om de ware vaardigheden en het potentieel van elke bestuurder te detecteren.
Klanttevredenheid oriëntatie
Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, streeft MTC ernaar de deadlines en de kwaliteit van de aangeboden diensten te respecteren: klantenservice, orderverwerking, gekwalificeerde chauffeurs, reactiviteit en dynamiek …

Onze vaardigheden

Menselijke competentie
MTC en zijn team zetten zich elke dag in om hun klanten tevreden te stellen. Dankzij hun aandachtige luisterervaring en hun ontwikkelde teamgeest, garandeert MTC u een hoge mate van responsiviteit en tijdig transport.
Materiële investeringen
MTC investeert in de recrutering van chauffeurs met de nieuwste wagens. Om de kwaliteit van zijn serviceaanbod te garanderen. Onze smartphones van onze chauffeurs zijn bijvoorbeeld uitgerust met een informatiesysteem aan boord, zodat ze in realtime de evolutie van elke fase van hun missies kunnen volgen. Bovendien bestaat onze vloot uit voertuigen van 1 tot 20 m3 met of zonder laadklep.
MTC heeft een sterk netwerk van zeer gekwalificeerde partners

Contacteer ons

+32 2 743 47 79

19 avenue des volontaires,
1160 Auderghem