Onze Diensten

Wij stellen ter beschikking voertuigen met bestuurder ( en begeleider)

Wagens vanaf 1m3 tot en met 20m3 met of zonder laadklep.
Voor opdrachten van één dag, één week of van onbepaalde duur.
Ideaal om het versterken van jullie vloot in piekperiodes
Onze bestuurders worden getraind naar jullie werkmethodes.

Logistiek organisatie van uw distributierondes

Wij zetten en of optimaliseren jullie distributie of afhaalrondes al vanaf 5 leveringpunten.

Distributierondes : Wij zetten op punt het volledig traject van de opzet tot en met de finale levering.Wij bezorgen de juiste voertuig en chauffeur in functie van de capaciteit en de regio (nl of fr)

Geplande Shuttle Services : Wij zetten ter beschikking steeds dezelfde getrainde chauffeur op afgesproken dagen en uren voor al uw geplande routes.

Al onze chauffeurs zijn onderworpen aan zeer strenge aanwervingscriteria.

Logistieke dienstverlening

Omdat uw behoeften niet stoppen bij het transport bieden wij u ook een eenvoudige en flexibele logistieke oplossingen op maat van uw projecten.Wij mobiliseren voor u menselijke en technische middelen alsook onze know-how en altijd met zorg voor kwaliteit.

Opslag : MTC stelt u in overeenstemming met uw organisatie voor uw goederen op te slaan tot de door u gekozen leverdatum.

Opslag voor korte of lange termijn : Wij bieden u de mogelijkheid jullie goederen in onze warehouse op te slaan dit vanaf 1 pallet voor bepaalde of onbepaalde termijn.

Consultancy

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector logistiek en transport zetten we onze know-how in dienst van Starters en kmo’s.

Strategisch : Audit van bestaande logistiek, optimalisatie van distributie, definiëren van een lange termijn logistiek plan. Hulp bij selectie van potentiële partners.

Tactisch : Ontwerp van het magazijn en/of distributiecenter.Uitwerking strategie orderpicking en voorbereiding uitgaande bestellingen.Processverbetering met hulp van kpi’s.Transportoptimalisatie.

Concretisering : Logistiek projectmanagement, selectie en opleiding van personeel en opstart begeleiding.

Contacteer ons

+32 2 743 47 79

19 avenue des volontaires,
1160 Auderghem