Over ons

Wie zijn wij ?

My Transconsult is een vervoerscommisionaris met meer dan 20 jaar ervaring in samenwerking met zowel multinationals als start-ups. Ons bedrijf zet zich voortdurend in om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van zijn klanten. Of het nu gaat om een eenvoudige brief of om internationale pakketten, wij bieden een oplossing die aangepast is aan al uw vereisten op het gebied van levering.
Logistiek is een kernactiviteit van talloze bedrijven,vanaf de import tot aan de uiteindelijke levering, Ieder bedrijf krijgt op een dag te maken met problemen die veroorzaakt worden door het gebrek aan flexibiliteit van transporteurs.
Yahya Amri, de oprichter van ons bedrijf, heeft daarom besloten om een service-aanbod op maat te ontwikkelen voor bedrijven die actief zijn op het gebied van levering en e-commerce. Wij bieden onze klanten moderne en gepersonaliseerde oplossingen voor het volledige leveringstraject: het afhalen, het transport en de levering van goederen om zo de opslagkosten te optimaliseren.
My TransConsult is gevestigd in Brussel en is in staat een antwoord bieden op de meest gevarieerde vragen inzake transport en distributie, zowel in België als internationaal. Ons engagement: WHEN ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH

Onze Waarden

Ons engagement

• Kwaliteitsoptimalisatie en menselijke ontwikkeling

Altijd op zoek naar het beste voor haar klanten, ontwikkelt en investeert MTC in nieuwe technologie, zodat klanten hun aanvragen en vervolgmissies kunnen faciliteren. Tegelijkertijd analyseert MTC regelmatig de benaderingen en het gedrag van zijn chauffeurs om ze beter te optimaliseren. Aangepaste evaluaties worden regelmatig uitgevoerd om de ware vaardigheden en het potentieel van elke bestuurder te detecteren.

• Klanttevredenheid oriëntatie

Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, streeft MTC ernaar de deadlines en de kwaliteit van de aangeboden diensten te respecteren: klantenservice, orderverwerking, gekwalificeerde chauffeurs, reactiviteit en dynamiek …

Onze vaardigheden

• Menselijke competentie

MTC en zijn team zetten zich elke dag in om hun klanten tevreden te stellen. Dankzij hun aandachtige luisterervaring en hun ontwikkelde teamgeest, garandeert MTC u een hoge mate van responsiviteit en tijdig transport.

• Materiële investeringen

MTC investeert in de recrutering van chauffeurs met de nieuwste wagens. Om de kwaliteit van zijn serviceaanbod te garanderen. Onze smartphones van onze chauffeurs zijn bijvoorbeeld uitgerust met een informatiesysteem aan boord, zodat ze in realtime de evolutie van elke fase van hun missies kunnen volgen. Bovendien bestaat onze vloot uit voertuigen van 1 tot 20 m3 met of zonder laadklep.
MTC heeft een sterk netwerk van zeer gekwalificeerde partners.

Contacteer ons

+32 2 743 47 79

19 avenue des volontaires,
1160 Auderghem